Marketing Időgép:
„Szerezd meg a HOLNAP ügyfeleit már MA!”

100% WordPress biztonság ajándékba

wordpress biztonság

100% WordPress biztonság ajándékba!

Hogyan tesszük teljessé honlapod védelmét, még akkor is, ha a WordPress honlapokat állítólag könnyű feltörni? Avagy, hogyan vehetsz igénybe prémium biztonságot garantáló tárhelyet anélkül, hogy mélyen a zsebedbe nyúlnál?

3 rövid sztori, ami rámutat, miért van szükség egy igazán jól teljesítő tárhelyre. Ráadásul nálunk ezt díjmentesen kapod, köszönetképpen a bizalomért!

Sztori 1 – A Trabant és Mercédesz

Amikor egy barátom korábban megkért, hogy ajánljak tárhelyszolgáltatót, nem is sejtettem, mibe futok bele! Megdöbbentő felismerések következtek azzal kapcsolatban, milyen különbségek vannak a tárhelyek fajtái és szolgáltatásaik, üzembiztonságuk között.

Szívesen ajánlottam azt a céget, akikkel magunk is dolgozunk, hiszen problémáktól mentes, megbízható szolgáltatást élvezünk. Barátom kiválasztott egy 10ezer forint nagyságrendű éves díjjal fizethető tárhelyet és elhelyezte ott a honlapját. Körülbelül egy hétig működött a szolgáltatás, majd leállt pár órára. Majd ezt utána elég gyakran megismétlődött. Barátom persze reklamált, de a továbbiakban sem kapott szünetmentes kiszolgálást.

Én is telefonáltam az ügyfélszolgálatra, ahol megkérdeztem, miért van az, hogy nekünk masszívan megbízható kiszolgálásunk van, az övé pedig gyakran kimarad?

A szolgáltató tájékoztatott, hogy az általunk fizetett több százezres éves díjért prémium kiszolgálás és hardver van rendelkezésre állítva, amíg ez egy 10ezres szolgáltatás esetében nem része a csomagnak. A Mercédesz és a Trabant tipikus esete. Háát, nna. Ez van.

De miért lehet ez jó Neked?

Jó ha tudod, a Nálunk születő WordPress weboldalakhoz ajándékba adunk profi működtetést. Tényleg díjtalan egy évig. Nem kell érte fizetni. Ezt azért tesszük, hogy partnereinknek ne kelljen még ezzel is foglalkoznia, a tárhely kérdését egyszerűen levesszük a vállukról. Ezért bérelünk egy nagy kapacitású tárhelyet (hozzáértőknek: SSD VPS, 3 – 4 processzorral, sok memóriával), és ezen helyezzük el partnereink weboldalait.

Ráadásul technikai támogatást nyújtunk hozzá. Ha frissíteni kell, ha valamit módosítani kell, bármit meg kell oldani, akkor kollégáink segítenek azoknak, akik ebben nem járatosak.

Így lesz minden honlap mellé megbízhatóan működő tárhely, üzembiztos működtetés és főleg biztonságos üzem!

De mit nyújt egy ilyen tárhely? Mitől lesz biztonságos?

Sztori 2 – Összeomlott honlap visszaállítása, kevesebb, mint 5 perc

Bután bámultam a képernyőt, amikor leesett, hogy hülyeséget csináltam, emiatt egyik partnerünk honlapja egyszerűen összeomlott. Elérhetetlenné vált, mert egy fatális, véletlen mellényúlás miatt használhatatlan lett. Nyomban felhívtam a szupportot, és kértem a legutóbbi biztonsági mentésből való visszaállítást. Ez az, amikor vissza lehet állítani a megelőző állapotot.

Meglepetésemre tájékoztattak, hogy ugyan nagyon szívesen megcsinálják, de én is meg tudom tenni. És szépen, röviden el is magyarázták hogyan kell. Kérem vedd észre, hogy fogalmam sem volt erről a lehetőségről… – annyira problémamentes a működés, hogy eddig, 4-5 év alatt még nem volt rá szükség.

A továbbiakban 5 perc elég volt a rendrakáshoz, ilyen egy biztonságos, kezes tárhely.

Sztori 3 – Az olcsó tárhely kockázata

Egyik partnerünk nem vette igénybe az általunk javasolt tárhelymegoldást, saját tárhelyre kérte költöztetni honlapját. A pár hónap után a napokban felhívott azzal, hogy feltörték a honlapot, segítsek megoldani. Segítettem, rendben van.

Aztán felhívtam saját szolgáltatónk technikai részlegét, hogy megkérdezzem: – Miért van az, hogy nálunk legalább félszáz honlap lakik és nincs velük gond? Nyugodtan alszunk! Vajon mivel biztosítják a problémamentes működést és a biztonságot? Hogyan lehet, hogy nem találkozunk feltört WordPress weboldalakkal és nem kell naponta, hetente sőt, éves szinten sem foglalkozni ezzel?

Mit tud egy prémium tárhely?

A kolléga kedvesen elmondta, hogy állandóan figyelik a honlapok terhelését, automatikusan ellenőrzik a bejövő és kimenő forgalmat. Figyelik a feltöltött és letöltött tartalmakat, tűzfal és vírusvédelem dolgozik, rosszindulatú támadásokra figyelmeztető rendszer működik, állandó készültséget biztosítanak „élő” kollégákkal, akik szükség esetén beavatkoznak. Erre még hab a tortán a napi automatikus biztonsági mentés.

Ráadásul mi is ellátjuk a WordPress weboldalakat saját szoftveres védelemmel, ezért igazából mégsem olyan könnyű azokat feltörni!

A fentiekből nyilvánvaló, hogy mi a különbség egy pár ezer forintos budget tárhely működése, és egy viszonylag drága, prémium szolgáltatás technikai színvonala között. Bennünket választva honlapod egy ilyen kényelmes és biztonságos tárhelyen kezdi meg pályafutását, ahol automatikus védelmek és éles szemű rendszergazdák vigyázzák működését.

Ugyanakkor saját nyugodt álmod is múlhat azon, hogy jó kezekben tudhatod online üzletviteled biztonságát.

Nálunk egy évig díjtalanul élvezheted a 100% WordPress biztonság kényelmét.