Marketing Időgép:
„Szerezd meg a HOLNAP ügyfeleit már MA!”

Vajon mire buknak a vevők, akikre áhítozol?

mire vágynak a vevők

Vajon tudod, mitől bomlanak a vevők, akikre áhítozol?

Ha van erre jó válaszod, a legjobb úton vagy, hogy Nálad landoljanak…

Elemér bekapcsolta a számítógépet, de a hűtőventillátor jól ismert zümmögése ezúttal elmaradt. Sajnos még nem tudta, hogy bosszantó hibát követett el. Vajon mi lehetett ez a hiba? Amikor pár héttel korábban hóna alatt a vadiúj számítógéppel boldogan sietett az üzletközpontból a parkoló felé, még nem sejtette, amit minden rutinos gépvásárló jól tudott… – multinál nem ajánlatos számítógépet vásárolni. Akkor sem, ha ott olcsóbb.

Olcsó ár, vagy erős szupport?

Ezért volt ez így: Amíg a számítógépes boltokban az értékesítő kollégák jól értenek a masinához, addig a multiknál ez nem jellemző. Ha hiba van a gépeddel, a számtech boltban jó eséllyel azonnal megjavítják. A nagyáruházakban ott kell hagynod a gépet, elküldik javíttatni, majd pár hét múlva talán visszakapod. Addig bizony nélkülöznöd kell kedvenc videójátékodat…

Van tehát, ahol drágább a cucc, de jó a szupport! A multis számítógépvásárlásra ez különösen jellemző volt.

Kell egy jó mesterember? Vajon ki a jó mester?

Képzeld el, hogy ablakot javíttatsz. Jön egy szaki, elmondja, hogy ennyi, meg annyi a javítás ára. Majd jön és dolgozik. De behozott némi sarat az utcáról. Leejtette a szerszámot, ami megkarcolta a padlót. A kollégájával ebédszünetben legurítanak egy sört. Vagy kettőt. Végül csatateret hagynak maguk után. Számlát persze nem adnak.

Most képzeld el, hogy érkezik egy másik páros. Leveszik a cipőt, majd magukkal hozott szőnyeget terítenek a munkaterületre. Így az esetleg leeső szerszám nem tesz kárt a parkettában. Csendben dolgoznak, és nincs ebédszünet. Helyette ebédig elkészülnek a munkával, majd takarítanak kicsit maguk után és rendet hagynak. Adnak számlát és vállalnak garanciát.

A példában felhozott vállalkozás létezik, ha érdekel, szívesen elküldöm a telefonszámot…

Azonban ők DRÁGÁBBAN dolgoznak!

Igen viszont cserében van nyugalom, a tökéletes választás bizonyossága, megfelelő eredmény és garancia. Problémák nélkül. A jól fizető, hálás vevők pedig erre buknak. Nálad hogy van ez?