Marketing Időgép:
„Szerezd meg a HOLNAP ügyfeleit már MA!”

A világ legszebb honlapjai, köztük a Tiéd

legszebb honlap

Legalább 30% az esélye, hogy a Te honlapodat is a WordPress működteti, amivel olyan tartalomkezelőt használsz, amely a legjobbak közé emelheti cégedet. De tényleg, a világ legszebb weboldalai ezzel a rendszerrel készülnek. Ez pedig elérhető számodra is, csak használnod kell!

Egy szemkápráztatóan szép honlap a legjobbak közé emelhet

Főleg, ha az ajánlatod is visszautasíthatatlanul vonzó a honlapon!
Ezek a legfontosabb előnyök, ha WordPress honlapot állítasz munkába:

Előre telepített rendszer

A legtöbb tárhelyszolgáltatás gombnyomásra képes telepíteni egy WordPress honlapot. Semmilyen fájlfeltöltés nem szükséges, csak megnyomod a gombot és települ a WordPress. Installatron-nak hívják ezt a szolgáltatást, keresd a tárhelyszolgáltatódnál, vagy a tárhely kezelőpaneljén!

Milliónyi templét, sablon installálható

Szintén gombnyomásra. Választasz egyet a felkínált repertoárból és azonnal új kiállással jelenik meg a honlap. Megszámlálhatatlan bőséges a sablonok kínálata, és rengeteg van, amely díjtalanul elérhető. Azonban tudnod kell, hogy a legjobbak fizetősek. Különlegesen szépek, mert a legjobbakat neves tervezőcsapatok hozzák létre és a megjelenés színvonala exkluzívan elegáns.

Ha azt hallod, hogy a WordPress csupán sablonos honlapok kivitelezésére alkalmas pont azért mert sablonnak hívják a felépítést, nyugodtan mosolyogj! Ismerek olyan sablont, amelyhez több, mint 300 előre elkészített elrendezésből lehet választani, egyik szebb, mint a másik. Még egyszer leírom: Egy sablonnal több, mint 300 előre telepíthető honlap. S ez csak egyetlen sablon a rengetegből.

Szóval a WordPress megszámlálhatatlan variációs lehetőséget kínál weboldalad felépítéséhez, de egyvalami közös a legjobb sablonoknál. Ez:

Kiválóan használható tartalomkezelő rendszerrel

Amivel nem harcolni fogsz, hanem valódi kommunikációt folytatni, mert ha van egy jó híred, akkor pár kattintással kiküldheted az internetre. Érvényes ez egy szimpla hírre, vagy nagyívű publikációra, ezen kívül termékekre, komplett webáruház rendszerre.

Milliónyi telepíthető kiegészítő

Kár volna sokat áldozni egy-egy kiegészítő funkció programozására, amikor néhány kattintással találhatsz olyan kiegészítőt, amely pont Neked készült. Programozók tízezrei fejlesztik a WordPress tudását rengeteg pluginnal, amelyek megoldást nyújtanak az élet hozta feladatokra. Nem kell kitalálni a spanyol viaszt, ha egy bizonyos probléma már előfordult máshol, akkor biztosan készült hozzá megoldás. Pár kattintás, és telepítheted.

Keresőbarát technológia
A WordPress alapból keresőbarát technológiával készül, ellenben van hozzá olyan kiegészítő, amely pontosan a SEO jellemzőket hivatott élezni. A Yoast keresőoptimalizáló modul pár kattintással telepíthető, jelenleg már több, mint egymillió honlap keresőoptimalizálását segíti. Azért ez jó szám nem?

Aktív közösség
Ha mégis olyan választ vársz, amit hirtelen nem találsz meg, akkor ezernyi fórum áll rendelkezésre, ahol lelkes tagok segítenek tanácsokkal, tippekkel. Ha fejlődni szeretnél honlapod részleteinek csiszolásában, olyan mélységű tudásbázist böngészhetsz, ami talán példa nélküli. Ne felejtsd el, a WordPress működteti az internet honlapjainak 30%-át!

Nem maradsz magadra!
Ezzel a honlap rendszerrel vége azoknak az időknek, amikor saját honlapod kezelése nehézséget okozott. A weboldalad kezelése során nem kell kódolni, így mindenfajta programozói előképzettség nélkül magadénak érezheted saját vállalkozásod honlapját.

Ha kéred, akkor segítünk Neked felépíteni
Legszebb honlapodat, amely amellett, hogy tényleg szemet gyönyörködtető kiállással erősíti imázsodat, röhejesen egyszerű tartalomkezelést tesz lehetővé. Ettől kezdve nem kell másra várnod, cégen belül kézben tarthatod saját kommunikációdat.

A legszebb honlap 8 előnye, amivel jobb leszel másoknál

  • Egy szép honlap megkülönböztet a versenytársaktól, azonosíthatóvá, megjegyezhetővé teszi vállalkozásod rögtön első látásra.
  • Pozitív benyomást, bizalmat ébreszt látogatódban, aki úgy vélheti, hogy teljesítésed is hasonlóan színvonalas, mint a weboldalad… Ha már erre is ilyen gondot fordítasz.
  • Kiválóan működő, nagyszerűen prosperáló cég benyomását kelti, és ez alátámasztja a honlapon elhelyezett ajánlatok komolyságát.
  • Jobb a konverziója, mert átlátható tördeléssel, navigációval készül, ami megkönnyíti az olvasók tájékozódását, Már ezért is több üzletet közvetít.
  • A vevők, ügyfelek szívesebben választanak olyan honlapot, amelyet nem silabizálni kell, hanem egyértelmű tördeléssel, profi kiállással teszi eléjük az ajánlatot.
  • Egy szép honlap kiválóan építi márkádat, céged brandjét!
  • Nem maradsz magadra. Többnyire profik készítenek ilyen honlapokat, akik utána megbízható támogatást nyújtanak. Nem tűnnek el a balfenéken, később javaslatokkal és további kivitelezéssel segítenek.
  • Ráadásul méltán lehetsz rá büszke. Az érzés, hogy jobb vagy vele másoknál, nos ez sem utolsó…

Ha ilyen honlappal jelensz meg az interneten, a versenytársak fogódzkodhatnak

Egy ilyen weboldal nem szükségszerűen drága. A drága honlapok inkább azok, amelyek nem térülnek meg hosszú idő alatt sem. Ezért az ára helyett azt érdemes megfontolni, vajon mennyi idő alatt térül meg, és hoz tiszta hasznot…