Marketing Időgép:
„Szerezd meg a HOLNAP ügyfeleit már MA!”

A WordPress honlap nem hagy pácban

wordpress

Ezekben a hetekben többször hallottam, hogy a régi honlap nem használható, mert nem alkalmas fejlesztésre, vagy a honlapkészítő nem alkalmas nagyobb ívű teljesítésre, esetleg nincs is meg, így nincs is aki továbbfejlessze az adott honlapot. Bosszantó helyzet.

Ilyenkor elővezetem a WordPress-t, amivel legalább 8 éve készülnek partnereink honlapjai, és elmondom, hogy a WordPress-el készülő honlap soha sem fog cserben hagyni. De vajon miért nem?

Egy sor előny, ami miatt érdemes ezzel tervezned!

1. előny: Mert világbajnok tartalomkezelő oldalai vannak, amivel laikusok is hatékonyan kommunikálhatnak. Beírod a tartalmat, megnyomod a gombot és ajánlatod megjelenik az honlapodon. Ezért soha nem leszel magadra hagyva. Ha webes vagy marketinges kollégád elbúcsúzik, a következő simán folytatja a megkezdett munkát. Vagy ha magadénak érzed a dolgot, akkor Te is könnyedén elbírsz vele programozói ismeretek nélkül…

2. előny: A világ legszebb honlapjai készíthetők vele. Az üzleti életben bizony fontos, hogy jó benyomást tégy vevőidre, üzletfeleidre. A WordPress honlap is helyetted kommunikál, a Te céged nevében teszi a dolgát éjjel-nappal, tehát nem mindegy, hogyan teszi ezt. Ha egy személyes találkozóra üzleti eleganciát öltesz, méltán elvárható, hogy honlapod színvonala is hasonló legyen. Ez bizalmat épít.

3. előny: A rendszer díjtalanul letölthető, egy megfelelő tárhelyen könnyedén üzembe helyezhető.

4. előny: A WordPress honlap nagyszerűen összekapcsolható különböző marketingrendszerekkel, mint például a legjobb hírlevélküldő és ügyfélkezelő rendszerekkel. Felszerelhető akár oldalelhagyásra aktiválódó felbukkanó ablakokkal és más feliratkoztató rendszerekkel. Mindezt komolyabb programozói tudás nélkül, kellő affinitással laikusként is könnyen kivitelezhető módon.

5. előny: Kiváló webáruház rendszerek valósíthatók meg vele, színes, szagos funkciókkal, magyarul tudó bankkártyás fizetéssel, anélkül, hogy a bankba kellene menni…

6. előny: A világ honlapjainak 30%-a WordPress-el készül. Ez jól jelzi a rendszer használhatóságát, megbízhatóságát és népszerűségét.

Egy sor előny, ami miatt érdemes lehet Ránk bíznod

1. előny: Nem csak remek honlapod lesz, de céltudatos iránymutatással és kivitelezéssel segítünk azzal kapcsolatban, hogy ügyfeleket vonzzon az a honlap. Végső soron nem honlapot akarsz ugye, hanem értékelhető üzleti eredményeket?

2. előny: Segítséget kapsz a tartalmak összeállításához sőt, szakmai vázlataidat kiegészítjük vagy újraírjuk, hogy valóban vonzó, értékes anyagokkal találkozzanak érdeklődőid. Ezért a Honlapragasztó hatásnak köszönhetően nagyobb arányú megkereséseket tapasztalhatsz.

3. előny: Megcsiszoljuk ajánlataidat, ha kell többször újra átbeszéljük, hogyan lehet vonzóvá, ellenállhatatlanná tenni azokat. Ezért nagyobb elfogadási arányt fogsz tapasztalni.

4. előny: Kigondoljuk és kivitelezzük annak módját, hogyan iratkoztasd fel honlapodon az érdeklődőket, hogy később visszatérő ügyfelek legyenek. Ezért ennek köszönhetően is növekszik az ügyfelek száma, nő a bizalom vállalkozásoddal kapcsolatban. – Csak téged akarnak, senki mást!

5. előny: Megismertetjük veled az összes bevetett eszközt és metódust, megtanítjuk kollégádnak is, hogy később önálló kommunikációt folytathassatok. Ezért soha nem maradsz magadra, mert eszközeid kezes bárányként engedelmeskednek gondolataidnak.

Olvasd el, mivel vádoltak meg korábban a facebookon

Korábban valaki megvádolt a fészbúúkon, hogy alapvetően szélhámos vagyok, mert egy ingyenesen letölthető tartalomkezelő rendszert árulok pénzért. Bumm. Sohase hittem volna magamról, hogy képes vagyok áthajítani az egész világot. Ha ez igaz, akkor egész ügyes vagyok, nemde?

Természetesen nem az ingyenes WordPress rendszerért kérünk pénzt, hanem azért a munkáért, amivel a megbízók témáit vonzó köntösbe öltöztetjük, hogy a végeredmény, a weboldal képes legyen maga elé ragasztani a potenciálisan lehetséges vevőket, partnereket.

Akkor sikerül jól a produkció, ha a monitor előtt ülő érdeklődőnek megáll a keze az egérrel, elfelejt kattintani és hamar leesik neki, hogy pontosan a legjobb helyen jár, megtalálta amit keresett. Ha rájön, hogy ott áll előtte az ajánlat, amire csak rá kell bólintania, még hálás is talán, hogy nem kell több időt töltenie a további kereséssel. Ez a honlapragasztó effekt…

Ilyenkor meglódul a honlap eredményessége, hozzánk pedig elégedett vélemények érkeznek a partnereinktől, amelyeket saját honlapunkon el szoktunk helyezni.

Évente többször is előfordul, hogy a sikerhez kedves partnerünk egyetlen szót sem ír le. Kizárólag konzultációk során elhangzó információkból építjük fel a teljes tartalmat. Néhány átküldött képből, esetleg a korábbi honlap anyagaiból építkezve alkotjuk meg a felújított ajánlatokat, amiket utána szerkesztő kollégák öntenek a megálmodott grafikus körítés kulisszáiba.