Marketing Időgép:
„Szerezd meg a HOLNAP ügyfeleit már MA!”

Miről szól egy hasznos honlap felépítése?

hasznos honlap

Neked szól ez a bejegyzés, ha szeretnéd ütős weboldallal kiegészíteni marketing eszköztáradat. Ha számodra is fontos, hogy weboldalad láttán a leendő ügyfelek „a képernyőhöz ragadjanak”, elfelejtsenek elkattintani, helyette figyelmesen olvassák el a számukra előkészített üzeneteket, tartalmakat. –  A figyelem modern korunk legdrágább valutája. Szerezz belőle sokat, csupán azzal, hogy ilyen a honlapod!

Képzeld el, hogy valaki olyan terméket vagy szolgáltatást keres, ami nálad kapható, egymás után kattint a böngészőben, honlapról honlapra ugorva. Közben egyre türelmetlenebb. Ebben a helyzetben vajon miért állna meg a keze a Te honlapod láttán? Vajon mivel lehet megállítani, megragadni a figyelmét? Ezzel:

Ha weboldalad szép és ütős. De vajon mit jelent ez?

A weboldal kiállása igényességről árulkodik, akkor méltán gondolhatják, hogy szolgáltatásod vagy terméked is színvonalas. Ez már imázs, de csak pár pillanatot tudsz vele megvásárolni a figyelméből.

Szövegírói fordulatok

A további figyelem érdekében érzékeltetned illik, hogy ismered célcsoportod problémáját és a legjobb megoldást nyújtod. Mellébeszélés, töltelékszöveg, időt rabló udvariassági fordulatok. Helyette jöjjenek remek üzenetek, amelyek azonnal átmennek és tudatják az érdeklődőkkel, hogy a legjobb helyen járnak. Ha eddig eljutsz, akkor jó esélyed van megnyerni az érdeklődőket!

Ezzel kapcsolatban marketing javaslatok érkeznek

Ügyfelünkként jelentős segítséget kapsz a tartalom kialakítása érdekében. A közös munka megkezdésekor átbeszéljük üzletmenetedet, és megtaláljuk azokat a témákat vagy jellemzőket, amelyeket hangsúlyozni érdemes. Konzultációkon akár a teljes tartalmat felépítjük vázlatosan, és utána a marketingesebb fordulatokat és részleteket megírjuk helyetted. Így máris egyszerűbb a dolgod!

Technikailag pedig

WordPress honlapokkal dolgozunk, aminek rendszere kiválóan alkalmas ilyen weboldalak felépítésére. Ráadásul keresőbarát oldalakat lehet vele felépíteni. Tudtad? Nem véletlen, hogy manapság minden harmadik weboldal ezzel a rendszerrel épül fel. Ez azt is jelenti, hogy ma az internetes weboldalak egyharmadát ez a rendszer hajtja! Ez kiemelkedő piaci részesedés! Ráadásul van még egy kiváló előnye!

Nem hagy cserben Téged. Egyszerűen kezelhető!

A honlap mögött egy igen kezes tartalomkezelő rendszer működik, amivel rövid tanulási ciklust letudva könnyedén lehet boldogulni. Ettől kezdve nem fordulhat olyan dolog elő, hogy a weboldal tartalmát nehézkes vagy lehetetlen módosítani. Ne tudd meg, mennyi ilyen megkereséssel találkoztam az évek alatt! – ”Segítség, elhagyott a webesem, nem férek hozzá a tartalmaimhoz!” – ettől kezdve ez a múlté!

Ráadásul partnerünkként be is tanítjuk a honlap használatát számodra, vagy kijelölt kollégádnak.

Eddig tehát ezeket említettem:
Egy hasznos honlap kiemelkedő kiállású, remek marketingüzenetekkel operál, valamint egyszerűen kezelhető!

De mi van még? SEO

Hiszen egy kiemelkedő honlap keresőbarát is egyben!

A keresőbarát jelleg miatt a Google szeretni fogja tartalmaidat. Olyan kiegészítőt építünk a honlapra, amellyel későbbi tartalmaidat is egyszerűen optimalizálhatod. Bár minden helyzetben segítségedre leszünk, de minden lehetőséged meglesz arra, hogy saját magad alakíthasd tartalmaidat és azok keresőbarát jellemzőit! A beépített kiegészítő, amiről beszéltem, piacának piacvezetője, milliók használják világszerte, neked is kézre fog állni.

A kész weboldalt pedig bemutatjuk a Guglinak!

A mókás részlet mögött teljesen komoly hadművelet van. A honlap rendszerét összekapcsoljuk a keresőóriás statisztikai oldalaival, sőt honlaptérképet közlünk felé, hogy gyorsabban vegye fel nyilvántartásába weboldalad aloldalait. Minden egyes aloldal egy külön találat lehet a kereső rendszerében, ezzel pedig gondoskodunk arról, hogy a kereső gyorsan és alaposan bejárhassa tartalmaidat. Így hamarabb fog honlapod feltűnni találatként a kereső aloldalain.

Az Analytics és Search Consol rendszerekkel való integráció alapvető művelet a honlap élesítésével egy időben.

Interakciók!

Nyilván nem elég szép honlappal jelen lenni, gondoskodni kell arról, hogy a weboldal látogatói azonnal kapcsolatba léphessenek cégeddel vagy veled, ezért se kelljen köröket futniuk. Az interakcióknak legalább kétféle módja közismert és népszerű, ezek az üzenetküldő formok, és más gombok, amelyeket mobilon megérintve azonnali hívást indítanak. De említhetjük még a járatos google térkép megoldásokat, amelyek nem csak díszítik az oldalt, de üzleted, irodád, céged földrajzi helye azonnal látható, a kapcsolati és nyitvatartási információkkal együtt.

Az interakciós pontok, pl. az üzenetküldő űrlapok rosszindulatú támadások gyakori célpontjai. Ezért a biztonságot sem hanyagolhatod el! Mi ezeket tesszük ennek érdekében:

Biztonság, tűzfalak

Nyilvánvaló igényed lehet, hogy ha már készítesz egy weboldalt, az üzembiztosan működjön. Ezért a működés és biztonság részleteit érdemes szem előtt tartani. Ennek két területe van, egyrészt maga a weboldal, másrészt pedig a működtető tárhely szolgáltatásai.

A weboldalt érintően léteznek járatos megoldások, amelyek visszaverik az internet felől érkező komplex támadások sorát, így a honlap megvédi saját magát. Ilyen kiegészítőt alapértelmezetten beállítunk a honlap mellé, ezért a működés biztonsága ezzel részben garantálható.

Másrészt érdemes extrákkal felvértezett tárhelyet választani a honlap működtetéséhez. A piacon jelenlévő legolcsóbb szolgáltatásokat nem ajánlom, mert általában véve tapasztalható, hogy az olcsó húsnak híg a leve. Egy közepes kategóriába eső tárhelyen viszont már olyan ellenőrző folyamatok futnak amelyek kontrollálják honlapod forgalmát. Alapból kizárják a hozzáférést nyilvánvalóan rosszindulatú látogatókkal szemben, automatikusan vigyázzák honlapodat.

Az általunk készített weboldalak számára olyan profi működési körülményeket biztosítunk, amelyek überelik az alsó-középkategóriás tárhelyek színvonalát. Ezzel biztosítjuk, hogy weboldalad éjjel-nappal zavartalanul működjön.

Egy kiemelkedő honlappal tehát nálunk ezek a dolgok érkeznek:

– kiemelkedő kiállás
– meggyőző tartalom, marketingszövegírás, tartalomfejlesztés
– SEO, keresőbarát felépítés
– Google integráció, Analytics, Search Consol
– tartalomkezelő rendszer
– betanítás
– technikai működtetés